ALUMINIMUMDÖRRAR

MODERNA ALUMINIUMFÖNSTER OCH -DÖRRAR SKA KLARA NUTIDA ARKITEKTONISKA UTMANINGAR.

För att göra det utnyttjas olika former och designer. Aluminium är ett perfekt material som klarar stigande marknadens krav och även kunders mest sofistikerade föreställningar.

MB-45, MB-70, MB-70 HI, MB SR 50 N, MB-78 EI, MB-78 HS ORAZ MB WG 60 (VINTERTRÄDGÅRDAR)

Högklassiga aluminiumsystem avsedda för inom- och utomhus arkitektur, t. ex. : olika fönster, dörrar, förrum, skyltfönster, fasader, vinterträdgårdar, konstruktionssystem. En mångsidig användning, konstruktionskaraktär och olika mönster och färger gör att aluminiumfönster och -dörrar kan anpassas till varje byggnads arkitektur. Profilers typer och karaktär gör det möjligt att skapa fina och hållbara fönster- och dörrkonstruktioner som passar till kundens individuella preferenser.
Fönster- och dörrsystem i aluminium är otroligt hållbara, lätta och har största möjliga glasytor.


MB-45 SYSTEM (ALUMINIUM UTAN VÄRMEISOLERING)

MB-45Modernt aluminiumsystem avsett för inom- och utomhus arkitektur som inte kräver värmeisolering, t. ex. olika skiljeväggar, fönster och dörrar, inklusive manuella och automatiska skjutdörrar, pendeldörrar, förrum, skyltfönster, kassadiskar, vitrinskåp, konstruktionssystem. Stort urval av RAL-färger gör att produkten kan anpassas till kundens djärvaste föreställningar.

 


MB-70 SYSTEM (ALUMINIUM MED VÄRMEISOLERING)

MB-70Den perfekta lösningen för utomhus arkitektur som kräver värme- och ljudisolering. Systemet med brutna köldbryggor och tätninglister garanterar lågt U-värdet – värmegenomgångskoefficient. Profilers form gör dina fönster och dörr fina och hållbara. Ett brett urval inom våra standardfärger tillfredsställer även de mest krävande kunderna.

 

 


MB-70HI SYSTEM

MB-70HI

Används både individuellt och på aluminiumfasader. MB 70HI fönster- och dörrsystem med bruten köldbrygga baserar på det pålitliga och utvecklade MB-70 HI systemet. Speciella tillägg garanterar ramens bättre värmeisolering.

 


MB-78 EI SYSTEM

MB-78Avancerat brandsäkert system som är både brandtätt och brandisolerat. Det uppfyller alla stränga polska och europeiska krav för byggnaders avskiljande konstruktioner i brandklass EI60 som brandväggar för att motstå brandspridning och säkert evakuera personer och egendom.


HAR DU FRÅGOR? SKRIV TILL OSS

E-postadressen (obligatoriskt)

Meddelandets innehåll

Comments are closed.