FÖNSTER I ALUMINIUM OCH TRÄ

MODERNA DUOLINE-SYSTEM I ALUMINIUM OCH TRÄ

Systemet är ett uttryck för innovativa lösningar och den bästa sammanställningen av aluminiums hållbarhet med träestetik. Denna blandning av aluminium och trä uppfyller inte bara energisparande och passiva byggnaders stränga krav utan också är ett svar på kunders nutida förväntningar på moderna fönster och dörrar. Yttre aluminiumöverdrag som tål vattenförhållanden och lämpligt kopplingssystem ger mer stabila, energisnåla och ljudtäta fönster. DUOLINE aluminiumprofiler har klassiska, skarpa kanter vilket är ett uttryck för de moderna mönstren och nyaste arkitektoniska trenderna. Du kan välja mellan 68 mm, 78 mm eller 88 mm träprofiler och skapa många olika konstruktionslösningar. Systemet erbjuder många former (från rektanglar, parallelltrapetser, bågar, cirklar eller andra ovanliga former) och färger. Fönsters inre sida kan tillverkas i furu- eller meranti-trä och målas med täckfärg (RAL-kulörer) eller transparenta färger. Fönsters yttre sida – aluminiumöverdrag – kan målas med en färg som väljs från olika RAL-kulörer.

DUOLINE SNITT:

 1. Träprofil i furu- eller meranti-trä med tjocklek på 68 mm, 78 mm och 88 mm. Ram och båge i trä som har limmats i tre eller fyra lager (beroende på vilken träprofil du väljer) + aluminiumöverdrag på yttersidan – separat impregnatbehandling, lackbehandling med vattenbaserade täck- eller transparenta färger, pulverlackerad aluminium.
 2. Standardutrustas med TPE-tätning
 3. Vi erbjuder aluminiumöverdrag som gör profiler mer styva och attraktiva. Aluminiumöverdrag som sammanställs med trä garanterar dessutom en lämplig värmeisolering i alla väderförhållanden. Systemet utrustas med Mira contour aluminiumöverdrag
 4. Glasning – som standard med 4/16/4 glaskassett med en kammare; efter kundens behov även som glaskassett med maximalt fyra rutor.

FÖRDELAR MED DUOLINE:

 • Utmärkt energisparande på 0,79 W/(m2*K)*
 • Stiligt och modernt fönster med högkvalitativa profiler i aluminium och trä
 • Hög säkerhetsnivå med stabil aluminiumprofil och högkvalitativa Maco beslag
 • Hållbara fönster och dörrar med robust konstruktion i aluminium och trä
 • Stor möjlighet att välja rumsfärger med brett urval av olika kulörer för aluminium och trä
 • Hög kvalitet som de bästa komponenterna och endast speciellt utvalt trä bidrar till
 • Utmärkt ljudisolering

DUOLINE FÄRGER:

Träytors färger

Aluminiumytors färger
color_alu_02

DUOLINE RUTOR:

 • DUOLINE fönster standardutrustas med tvåglaskassett.
  Standardglaskassetten hos DRUTEX S.A. består av en float ruta med tjocklek på 4 mm, en stålmellanlist med bredd på 16 mm och en thermofloat ruta (med mjuk beläggning) med tjocklek på 4 mm. Utrymmet mellan rutorna fylls med argongas för att få lägre värmegenomgångskoefficient. 4/16/4 glaskassetten har högre värmeisoleringsparametrar med värmegenomgångskoefficient på:
 • Ug = 1,0 W/(m2K) – forskningsmetod enligt PN-EN 674:1999
 • Ug = 1,1 W/(m2K) – räkningsmetod enligt PN-EN 673:1999
 • Hos DRUTEX S.A. kan du dessutom välja lämpliga glaskassetter individuellt för att få ännu bättre ljudisolering, ljusinsläpp och inbrottssäkerhet. Hos oss kan du också ändra dina glaskassetter till float, stopsol, reflektfloat, ornament, säkerhetsglas, inbrottssäkert glas.

DUOLINE BESLAG:

Systemet utrustas med modernt Maco Multi Matic KS beslag med ett avancerat säkerhetssystem som består av tappar på hela bågen, vilket försvårar inbrott.

MACO beslaget garanterar stabila fönster och dörrar och hög säkerhetsnivå samt ovanlig funktionalitet. Beslag standardutrustas med mikroventilation i vädringsläge, en spärr som skyddar mot att handtaget inte läggs fel och lyftbeslag som garanterar att du kan ställa fönsterbåge i ett önskat läge utan ansträngning även om den är tung.

 


HAR DU FRAGOR? SKRIV TILL OSS

E-postadressen (obligatoriskt)

Meddelandets innehåll

Comments are closed.