INSEKTSHYPERLINK

UTMÄRKT INOMHUSSKYDD MOT INSEKTER.

Glasfibersnät garanterar en fri luftcirkulation utan att förmörka rummet. Insektsnät är en lämplig lösning för privathus och lägenheter, det gör det också lättare för dig som jobbar på kontor under heta dagar när insekter attackerar dubbelt så mycket.

VI ERBJUDER FÖLJANDE INSEKTSNÄT:

 • I fasta ramar som kan monteras på väggen eller i en fönsterram med clips utan att borra, integrerade med fönsterram;
 • Vertica som rullas in i kassett med PVC- eller aluminium sidoskenor för fönster och dörrar;
 • Dörrnät, med aluminiumprofiler, som enkel/par dörr med gångjärn, skjutdörr;
 • Plisse är vår senaste nyhet med det karakteristiska plisserat nät som är dolt i sidoprofilen när det är ihopfällt. Du kan även skapa Plisse insektsnätsegment.

År 2004 introducerades ett nytt system – 16 mm Plisse.

VÅRA PRODUKTER:

 • kan monteras på varje fönster och dörr med olika metoder
 • tål väderförhållanden
 • kan levereras i olika färger (profiler i vit och brun som standard, andra färger som alternativ)
 • kan beställas med individuella mått med hänsyn till monteringsförhållanden.

INSEKTSNÄT SOM PLISSÉDÖRR

Insektsnät är en utmärkt inomhusskydd mot insekter och nu kan det användas ännu mer bekvämt. Plisse är vår senaste nyhet med det karakteristiska plisserat nät dolt i sidoprofilen när ihopfällt. Du kan även skapa Plisse insektsnätsegment.
Vi erbjuder 20 mm Plisse och 16 mm Plisse.

INSEKTSNÄT TILL DÖRR

Systemet skyddar dörröppningar mot insekter. Insektsnätets blad tillverkas av speciella aluminiumprofiler med utspänt nät och tätas på botten med tätningsborstar. Insektsnätet har en robust, nästan självbärande aluminiumkarm som monteras i dörrnisch. Därför är problemfri montering förutsedd av en noggrann mätning av nischen. För enkel dörr välj insektsnät som enkel dörr med gångjärn, för pardör (nischen bredare än 160 cm) välj insektsnät som pardörr med gångjärn eller skjutdörr.
Karm för insektsnät som skjutdörr är en profil som gör det möjligt att upphänga blad och täckpaneler med tätningsborstar.
Insektsnät monteras genom att finplacera karmen i nischen och därefter hänga dörrbladen (eller upphänga i fall av skjutdörr).

INSEKTSNÄT I FASTA RAMAR

Insektsnät i fasta ramar är avsett för att monteras i fönster med ram. Det består av aluminiumram med utspänt nät. Insektsnätet monteras med clips. När du beställer nätet ange dess bredd L och höjd H samt fönsterramens tjocklek G (clips typ). Ramar med mått större än 100 cm på bredden och höjden utrustas med en extra expansionsprofil som placeras på mitten av ramen längs dess kortare sida. Insektsnät är vita. Den rekommenderade höjden H på insektsnät är 5 cm större än fönsterramens höjd och bredden L är 2 cm bredare än fönsterramens bredd. Den slutliga måtten ska dock fastställas under mätning.

VERTICA INSEKTSNÄT

Vertica system (insektsnät som rullgardin) är ett modernt insektsnät avsett för att monteras i dörr- och fönsternischer. Användning är enkel därför att insektsnätet utrustas med fjädermekanism som betydligt förbättrar arbetskomfort. Kassetten, sidoskenor och underlist utrustas med borstar som ännu effektivare skyddar mot insekter. Samtliga Vertica insektsnät är vita.
Vertica insektsnät är avsett för att monteras i fönsternischer. Insektsnätet utrustas med två 22 x 38 mm skenor med borstar som avslutas med praktiska underfästen. Den maximala insektsnätshöjden blir 240 cm (begränsad av hur mycket nät ryms i kassetten) och den minimala bredden är 60 cm (begränsad av fjädermekanismens storlek). När du beställer insektsnätet ange dess bredd och höjd (L, H).
Mäta nischen med hänsyn till de rekommenderade måtten.

VI ERBJUDER VERTICA INSEKTSNÄT I TRE MODELLER

 • HORISONTELLT – Vertica insektsnät är avsett för att monteras i fönsternischer. Insektsnätet utrustas med två 18 x 35 mm skenor med borstar som avslutas med praktiska underfästen. Den maximala insektsnätshöjden blir 240 cm (begränsad av hur mycket nät ryms i kassetten) och den minimala bredden är 60 cm (begränsad av fjädermekanismens storlek). När du beställer insektsnätet ange dess bredd och höjd (L, H).
  Mäta nischen med hänsyn till de rekommenderade måtten.
 • VERTIKALT – Vertica insektsnät som rullgardin med fjädermekanism. Insektsnätet är avsett för att monteras i dörrnischer och stängs med hjälp av en magnettejp som finns på sido- och glidprofil. Insektsnätet utrustas med två skenor – en tak- och golvskena med mått på 18 x 35 mm. Det är en perfekt lösning för balkongdörr. Den maximala bredden L blir 140 cm. När du beställer insektsnätet ange dess bredd och höjd (L, H). Mäta nischen med hänsyn till de rekommenderade måtten.
 • KULKEDJA – horisontellt Vertica insektsnät justeras med en kulkedja som finns på nätets högra sida (vill du ha den till vänster vrid Vertica med 180°). Med kulkedjan hanteras det breda insektsnätet lättare. Insektsnätet spärras med kulkedjans broms.

HAR DU FRAGOR? SKRIV TILL OSS

E-postadressen (obligatoriskt)

Meddelandets innehåll

Comments are closed.