CENTRALENHETER

I 50 ÅR HAR BEAM FRÅN ELECTROLUX VARIT LEDANDE I CENTRALDAMMSUGNINGSTEKNIK.

BEAMKRAFT, RENHET, INNOVATION

BEAM Serenity_3.0 Platinum serie har fortsatt med denna tradition. Den har varit en av marknadens tystaste centraldammsugare som någonsin har skapats. Centraldammsugarens möjligheter är så många att även klinisk forskning har visat att den lindrar allergibesvär.
Glöm om buller, energiförlust, dålig luft, och lyft aldrig mer en tung dammsugare. Electrolux dammsugare garanterar hög och konstant kapacitet under sin hela livslängd.
BEAM Centraldammsugaren är redo för drift alltid när du behöver den. Sätt bara den lätta slangen i ett eluttag för att börja dammsuga! Du kan flytta dig från ett rum till ett annat, upp- och nerför trappan med liten ansträngning. 100 % av samlad damm och allergener släpps ut utanför boendeområde. Det enda som blir kvar är renare luft. Det är spännande att andas när du vet att ditt hem är en hälsosam miljö att leva i.

BEAM SYSTEM

VARJE DAMMSUGNING ÄR NOGGRANNARE

vacum beamBEAM har 5 gånger mer kraft än en vanlig dammsugare vilket garanterar att ditt hem blir renare än någonsin. Dammsugarens kraftiga motor gör att den inte förlorar någon sugkraft och kommer att uppfylla sitt uppdrag i många år.

När du använder BEAM centraldammsugarsystem från Electrolux får du en möjlighet att noggrant dammsugga hela huset. Sätt bara den lätta sugslangen i närmast eluttag och starta dammsugaren genom att klicka på startknappen som finns på slangens handtag. Har du flera eluttag hemma så kan du lätt flytta dig mellan olika rum och dammsuga snabbt.

  • Cyklonfiltrer avskiljer större smutspartiklar från dammsugen luft och filtreringsmaterial tar bort upp till 98 % av små partiklar, även de som är bara på 0,3 mikrometer.
  • BEAM filter rengörs automatiskt efter varje använvning.

INNVOATION I DITT HEM

Det kompletta centraldammsugarsystemet är en centralenhet med olika funktionella tillbehör. För lätt och enkel rengöring har vi skapat slangar med ergonomiska handtag, teleskoprör, borstar och dammsugarmunstycken avsedda för olika ytor.

LCDLCD-display som visar tid, temperatur, total drifttiden och dammsugarens kapacitet. Den visar också när smutsbehållare ska tömmas.

 

 

 

pojemnikDen halvtransparenta smutsbehållaren töms en gång i flera månader. Behållaren tillverkas av material som skyddar mot bakterieutveckling och har volym på 25 liter.

 

 

 

rekojescVill du dammsuga med mer kraft? Eller lite mindre för det är en känslig golvmatta? Med sugkraftsreglering på slangens handtag kan du finjustera sugkraften.

 

 


ÖVRIGT SORTIMENT


HAR DU FRAGOR? SKRIV TILL OSS

E-postadressen (obligatoriskt)

Meddelandets innehåll

 

No Comments Yet.

Leave a Reply