TRÄDÖRRAR

SOFTLINE YTTERDÖRRAR I FURU OCH MERANTI-TRÄ UPPFYLLER INTE BARA ESTETISKA UTAN OCKSÅ BYGGKRAV.

Användarnyttiga Softline profiler präglas av sofistikerade, mjuka linjer med en slät och glänsande yta. Softline ytterdörrens konstruktion tillverkas av furu eller meranti-trä som limmas i tre lager med tjocklek på 68 mm. Dessutom förlänger impregnatbehandling och grundmålning dörrens livslängd. Många olika färger att välja på: azurblå med synlig trästruktur och alla RAL-kulörer gör att dörren kan anpassas efter de mest krävande kundernas behov. Nedan presenteras bara ett exempel på azurkulörer som kan användas på trä. Alla färgytbehandlingar är miljövänliga.

FÖRDELAR MED SOFTLINE-68:

  • Profilerad glaslist, kapning efter inre profil och värme-dropplist som gör vattenavledning lättare – allt bidrar till dörrens fina estetik.
  • Hållbar ytbehandling och en aluminiumlist skyddar träet mot både UV-strålning och vatten som rinner ner från glasrutan till de känsligaste ställena.
  • Hållbar och stabil konstruktion ytbehandlas med ekolack och primer som ett ytbehandlingsmedel mot skadedjur och svamp samt massivträ som har limmats i tre lager och torkats till en lämplig fuktighet skyddar fönster mot deformationer och sprickor.
  • Hög kvalitet som de bästa komponenterna och endast speciellt utvalt trä bidrar till.
  • Ekologi – fönster av naturliga råvaror, prisbelönade som ett grönt märke – Zielona Marka 2010 – för sina ovanliga egenskaper och miljövänlighet.
  • Utmärkt värmeisolering

SOFTLINE-68 FÄRGER:


HAR DU FRÅGOR? SKRIV TILL OSS

E-postadressen (obligatoriskt)

Meddelandets innehåll

Comments are closed.